ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                              Νάξος, 23/8/2017

  

 

Θέμα: Επίσκεψη στο υπό κατασκευή φράγμα Τσικαλαριού και συνάντηση με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου

 

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης συναντήθηκε χθες με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελο Αποστόλου και συνομίλησαν για ζητήματα που απασχολούν το Δήμο και άπτονται της αρμοδιότητας του εν λόγω υπουργείου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δύο πλευρές συζήτησαν το θέμα του ΚΕΓΕ και συμφώνησαν τη συνεργασία των δύο πλευρών. Επίσης, εξετάσθηκε το ζήτημα του εκσυγχρονισμού των σφαγείων της Νάξου. Τέλος, συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα κατασκευής του Φράγματος Τσικαλαριού, η σημασία του οποίου επισημάνθηκε από όλες τις πλευρές, με ιδιαίτερη έμφαση στην αναγκαιότητα κατασκευής και των δικτύων παροχής του νερού στις αρδευόμενες περιοχές.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, παρουσία των Βουλευτών Κυκλάδων Νίκου Μανιού και Αντώνη Συρίγου, καθώς και των Αντιδημάρχων Δημήτρη Λιανού, Νίκου Βαθρακοκοίλη και του Προέδρου του Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Μιχάλη Μαρούλη.

Νωρίτερα, το πρωί ο Δήμαρχος παραβρέθηκε στην τέλεση Αγιασμού στο έργο του Φράγματος Τσικαλαριού, παρουσία του Υπουργού.

 

 

Σχόλια are closed.