Το Κέντρο Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του Δήμου Νάξου μετέχοντας στον πανναξιακό θρησκευτικό εορτασμό της Παναγίας της Χρυσοπολίτισσας, που αποτελεί και πολιούχο της πόλης της Νάξου, διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009 στις 6.30 το βράδυ στην Αίθουσα του ΚΑΠΗ, στην παραλία της Χώρας Νάξου. Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο διακεκριμένος θεολόγος καθηγητής κ. Μιχαήλ Σκορδιαλός, ο οποίος θα αναφερθεί στη σπουδαιότητα της εορτής των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης αυτής και με την ευκαιρία του επικείμενου εορτασμού της πανελλήνιας ημέρας Εθνικής Αντίστασης κατά των Ιταλών και Γερμανών κατακτητών, το μέλος του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ κ. Χρήστος Δημέας θα κάνει σύντομη ομιλία για το θέμα αυτό.
Στους παρευρισκομένους θα προσφερθούν αναψυκτικά και πρόχειρα εδέσματα.
Το ΚΑΠΗ του Δήμου Νάξου καλεί τα μέλη και τους φίλους του να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή και να συμβάλλουν με την εν γένει παρουσία και τη συμμετοχή τους στις εκδηλώσεις του, στην επιτυχία των κοινωνικών και πολιτιστικών στόχων του και στην τόνωση της πολιτιστικής κίνησης του νησιού.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο:
Ο  Πρόεδρος         Γιάννης Λογαράς         
Ο Αντιπρόεδρος   Μιχάλης Μαργαρίτης
Ο  Γραμματέας    Νικόλαος Σκουλάτος
Τα  Μέλη           Χρήστος Δημέας,  Ευστάθιος Αγγελής,  Αντώνης Κονδύλης

Comments are closed.