ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                                                           

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Νάξος, 3-6-2022

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Σε εφαρμογή αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και στο πλαίσιο της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου, από σήμερα Παρασκευή  3 Ιουνίου 2022 θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην παραλιακή οδό της Χώρας Νάξου, καθημερινά από τις 20:00 έως τις 5:00 το πρωί.

Ειδικότερα, τα μέτρα που θα εφαρμοστούν είναι τα εξής:

  • Διακοπή κυκλοφορίας τροχοφόρων (οχημάτων και δικύκλων) και απαγόρευση στάσης – στάθμευσης στο τμήμα της παραλιακής οδού Π. Πρωτοπαπαδάκη, από την Alpha Bank έως την είσοδο της μικρής προβλήτας
  • Μονοδρόμηση τμήματος της οδού Παπαβασιλείου από τη συμβολή με την οδό Π. Πρωτοπαπαδάκη έως την οδό Ρήγα Φεραίου, με κατεύθυνση προς το 1ο Γυμνάσιο
  • Διακοπή κυκλοφορίας τροχοφόρων (οχημάτων και δικύκλων) και απαγόρευση στάσης – στάθμευση στο τμήμα της οδού Αρ. Πρωτοπαπαδάκη από Πλατεία Πέτρου Ευριπαίου – Πρωτοδικείου έως Σ. Παπαβασιλείου.

Παρακαλούνται τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες του νησιού να χρησιμοποιούν τους Περιφερειακούς Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης και να αποφεύγεται κατά το δυνατόν η άσκοπη χρήση των οχημάτων εντός της πόλης.

Σχόλια are closed.