ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
E-mail: pressnaxoy@gmail.com

Νάξος, 28/07/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Απάντηση σε «κάλεσμα» του ΤΑΙΠΕΔ

Τη δεύτερη αρνητική απάντησε έλαβε το ΤΑΙΠΕΔ από το Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την τοπογράφηση των λιμνών του Αγίου Προκοπίου. Μετά την πρώτη αντίδραση του Μανόλη Μαργαρίτη, που δεν επέτρεψε σε μηχανικό να τοπογραφήσει την περιοχή για λογαριασμό της ΕΤΑΔ και του ΤΑΙΠΕΔ, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων απέρριψε και νέο αίτημα. Ειδικότερα, εκπρόσωπος επικοινωνίας του ΤΑΙΠΕΔ επικοινώνησε με το Δήμαρχο Νάξου, ζητώντας να επιτρέψει την τοπογράφηση της περιοχής, διαβεβαιώνοντας μάλιστα ότι το ΤΑΙΠΕΔ θα παρέχει στο Δήμο οποιοδήποτε έγγραφο του ζητηθεί. Ωστόσο, εμμένοντας σταθερός στην αρχική του θέση, ο Μανόλης Μαργαρίτης απέρριψε το αίτημα και απάντησε αρνητικά, επικαλούμενος την άρνηση του Προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ για συνάντηση με την Ναξιακή αντιπροσωπεία.  

Η στάση αυτή αποτελεί απάντηση και μήνυμα τόσο του Δήμου αλλά και του Ναξιακού λαού προς κάθε κατεύθυνση και κάθε αποδέκτη.

Η Δημοτική Αρχή, έχοντας το πολιτικό σθένος που απαιτούν οι περιστάσεις και χωρίς να αναλώνεται σε λόγια, είναι, έμπρακτα, πρωτοπόρος, ως οφείλει, σε κάθε ενέργεια για τη διαφύλαξη και περιφρούρηση του τόπου μας.

Σχόλια are closed.