Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κος Μανόλης Μαργαρίτης, παραβρέθηκε την Τετάρτη 02 Φεβρουαρίου 2011 στο Λιμενικό ταμείο, όπου με την ευκαιρία της ανάληψης καθηκόντων του νέου Προέδρου, κου Γιάννη Μαμουζέλου, ενημερώθηκε για θέματα λειτουργίας και αρμοδιότητας του Λιμενικού Ταμείου.
Επίσης, την ίδια ημέρα ο Δήμαρχος δέχτηκε στο γραφείο του εκπροσώπους του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών της Νάξου, με αφορμή το έντονο κλίμα που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με τις Συνενώσεις – Ιδρύσεις των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2011-2012. Σκοπός της συνάντησης ήταν η έναρξη της απαιτούμενης συνεργασίας του Δήμου με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης.
Κατά τη συνάντηση αυτή, ο Δήμαρχος γνωστοποίησε ότι έχουν δοθεί εντολές αρμοδίως για τη δημιουργία ΚΕΔΔΥ (Κέντρο Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης ατόμων με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες) στη Νάξο, όπως εξάλλου είχε δεσμευτεί προεκλογικά.  
Το απόγευμα της Τετάρτης 2 Φεβρουαρίου 2011, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων συναντήθηκε στο Γραφείο του με τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, κο Σωτήρη Παμπάκα, και υπηρεσιακούς παράγοντες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Κτηνιατρικής, όπου συζήτησαν θέματα αγροτικού και κτηνοτροφικού ενδιαφέροντος για το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Comments are closed.