Ο ρυθμός του καλοκαιριού ξεκινάει στη Νάξο με το νεανικό διαφημιστικό video clip του Γιάννη Παπαδάκου και του Κώστα Δόξα

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (www.naxos.gr) καινοτομεί για μια ακόμη φορά, λανσάροντας την νέα τουριστική του καμπάνια με ένα τραγούδι για το καλοκαίρι! Πρόκειται για το μοντέρνο διαφημιστικό σποτ (video clip) με τίτλο "Σ' ένα νησί στο κέντρο της γης", το οποίο αποτελεί συνέχεια της σειράς βίντεο "Όλος ο Κόσμος σ' ένα Νησί – Naxos a World to Experience", που στοχεύει στην ανάδειξη και προώθηση του νησιού.

«Σκοπός μας ήταν να προωθήσουμε με μοντέρνο τρόπο το νησί μας, στηριζόμενοι όμως στον πλούτο της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, στη μουσική και στο χορό, με έντονες εναλλαγές εικόνων του νησιού» λέει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δημήτρης Λιανός.

Οι πρωταγωνιστές του 3λεπτου βίντεο, ο δημοφιλής τραγουδιστής Κώστας Δόξας και η Μαρία Μακρή με την παρέα τους, μέσα από το φακό του βραβευμένου Ναξιώτη σκηνοθέτη Γιάννη Παπαδάκου, μας ταξιδεύουν σε όλα τα σημεία της Νάξου, αναδεικνύοντας την ποικιλομορφία που προσφέρει το νησί. Με αφετηρία την επιβλητική Πορτάρα που δεσπόζει στο λιμάνι, οι καλοκαιρινές ανέμελες μέρες και νύχτες στη Νάξο ξεκινούν.  Το ζευγάρι απολαμβάνει κολύμπι σε αμμώδεις παραλίες, δοκιμάζει ιδιαίτερες τοπικές γεύσεις και ξεφαντώνει στη νυχτερινή Νάξο. Ξεφεύγει από την καθημερινότητα, ανιχνεύοντας τα πεζοπορικά και πολιτιστικά μονοπάτια και τους γραφικούς οικισμούς.

"Στην πραγματικότητα είναι η περιγραφή των αναμνήσεων ενός ανθρώπου που ήρθε για διακοπές στη Νάξο", εξηγεί ο Γ. Παπαδακος. "Τις αναπολεί και περιμένει εναγωνίως να ξαναέρθει. Η ιδέα γεννήθηκε από το γεγονός ότι αναζητούσαμε κάτι διασκεδαστικό και συντομότατο αλλά ταυτόχρονα ουσιαστικό και ενδεικτικό των εικόνων, των δραστηριοτήτων και συναισθημάτων που μπορεί κάποιος να νιώσει ο επισκέπτης στη Νάξο".

"Η Νάξος είναι ένα μοναδικό νησί, για το οποίο είχα ακούσει τόσα πολλά καλά λόγια από το Λευτέρη Ελευθερίου αλλά και από το Γιάννη", λέει ο Κώστας Δόξας. "Έτσι όταν μου πρότειναν να συμμετέχω στο διαφημιστικό και ειδικά με τόσο ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, δεν το σκέφτηκα δεύτερη φορά. Είπα κατευθείαν «ναι» και τελικά είχα απόλυτο δίκιο. Ήταν μια μοναδική εμπειρία.  Η Νάξος είναι ένας μαγευτικός τόπος με τόσες πολλές ομορφιές, φανταστικά προϊόντα και ατελείωτες παραλίες. Ένιωσα τόσο υπέροχα με όλη αυτή την ανοιχτή αγκαλιά των ανθρώπων και τη φιλοξενία, αλλά και από τον τρόπο που ο Γιάννης σκηνοθετούσε και απολάμβανε την κάθε στιγμή, σαν να ήμασταν πραγματικά διακοπές".

Το τραγούδι, που ερμηνεύει ο Κώστας Δόξας, γράφτηκε από τον Γιάννη Παπαδάκο αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες του προωθητικού βίντεο, ενώ η μουσική είναι από τον dj Rico.

Credits – "Όλος ο Κόσμος σ' ένα Νησί – Σ' ένα νησί στο κέντρο της γης "
Director: Γιάννης Παπαδάκος
Script: Γιάννης Παπαδάκος
Starring: Κώστας Δόξας και Μαρία Μακρή
Director of Photography: Γιάννης Παπαδάκος
Original Music by: dj Rico – Vaggelis Serifis
Στίχοι: Γιάννης Παπαδάκος

https://www.youtube.com/watch?v=NuC_wSmLhM8&feature=youtu.be

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Τ.Κ. 84 300 Νάξος
Τηλ. (+30) 22853 60100
Φαξ (+30) 22850 23570

E-MAIL: pressnaxoy@gmail.com

Πληρ. Σοφία Κάγκανη

Κιν. 6972-073603

Σχόλια are closed.