ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                              Νάξος, 06/10/2020

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προετοιμασία του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για την επόμενη σεζόν

Με δύο ακόμη ταξίδια εξοικείωσης εντός του Σεπτεμβρίου συμπληρώνεται ο κύκλος των δημοσιογραφικών αποστολών για τον Δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων.  Μία από τις δράσεις αφορούσε στην επίσκεψη του πολυβραβευμένου ταξιδιωτικού συντάκτη Rupert Parker, κάτοχο πολλών διακρίσεων και βραβείων από εθνικούς φορείς και ενώσεις όπως για παράδειγμα, «WINNER Caribbean Tourism Organization Best Online Article 2018», «FINALIST Best Travel Trade Article AITO 2017», «FINALIST Best Travel Trade Africa Article ATTA 2017», «FINALIST Best Online Canada Coverage 2015», «FINALIST Croatia Golden Pen Awards 2015», «WINNER Go Media Canada: Best International Online Article 2014», «WINNER German National Tourist Office: Best International Online Article 2014». Ο κ.  Parker αναχώρησε με τις καλύτερες εντυπώσεις από το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων και δήλωσε έτοιμος να προκαλέσει αφιερώματα για τον προορισμό σε σειρά από έγκριτα ΜΜΕ του εξωτερικού.

Επιπλέον, ολοκληρώθηκε πρόσφατα με επιτυχία και η επίσκεψη δημοσιογραφικής ομάδας από το διεθνές Βρετανικό ταξιδιωτικό website Reader’s Digest, που αριθμεί δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, με ποιοτικά ενδιαφέροντα και μεγάλη συχνότητα υλοποίησης ταξιδιών. Παράλληλα, έντονη αίσθηση έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα το εκτενές αφιέρωμα στο εμβληματικό National Geographic της Μεγάλης Βρετανίας  για τη Νάξο και τις Μικρές Κυκλάδες που προέκυψε μετά από συνεργασία του Δήμου με φορείς και έγκαιρη ενημέρωση και αποστολή υλικού. «Χωρίς να χάσουμε χρόνο, έχουμε ξεκινήσει ήδη προεργασία για τη νέα σεζόν με πολύ-επίπεδες διερευνήσεις, ώστε να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα μας στις νέες συνθήκες που μας επιβάλλει η πανδημία», δηλώνει σχετικά με τις μελλοντικές κινήσεις του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κ. Βαγγέλης Κατσαράς.

Σχόλια are closed.