Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Καλαμούρια – Ορκός από την Τρίτη 23-5-2023 και για 15 ημέρες, δηλαδή έως την Τρίτη 6 Ιουνίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Νάξος, 23/05/2023

ΘΕΜΑ: Διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Καλαμούρια – Ορκός

Στο πλαίσιο του έργου: “Βελτίωση – Ασφαλτόστρωση οδών Αγ. Αρσενίου και Βίβλου” και λόγω του είδους των εργασιών που θα εκτελεστούν το προσεχές διάστημα (οδοστρωσία – ασφαλτόστρωση) σε όλο το πλάτος κυκλοφορίας τμήματος της οδού που καταλήγει στον Ορκό, για την ασφάλεια των χρηστών της οδού και την έντεχνη υλοποίηση των εργασιών απαιτείται διακοπή κυκλοφορίας οχημάτων από την Τρίτη 23-5-2023 και για 15 ημέρες, δηλαδή έως την Τρίτη 6 Ιουνίου.
Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν τμηματικά, στα τμήματα της υπό κατασκευή οδού 1-2-3-4 όπως φαίνονται στον συνημμένο χάρτη:
Τμήμα 1: από διασταύρωση Βίβλου έως διασταύρωση ξενοδοχείο ‘Μέδουσα’
Τμήμα 2-3: από διασταύρωση ξενοδοχείο ‘Μέδουσα’ έως διασταύρωση Αγίας Παρασκευής
Τμήμα 4: από διασταύρωση Αγίας Παρασκευής έως ξενοδοχείο Gaitani studios
Παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφεύγουν την διέλευση από την οδό και να χρησιμοποιούν το κεντρικό οδικό δίκτυο (Χώρα – Βίβλος – Μικρή Βίγλα – Ορκός). Οι κάτοικοι της περιοχής καθώς και οι επαγγελματίες, παρακαλούνται να ακολουθούν τις σημάνσεις και να χρησιμοποιούν τις εναλλακτικές διαδρομές που προτείνονται στον συνημμένο χάρτη, κινούμενοι με προσοχή και χαμηλή ταχύτητα.
Παρακαλούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ενημέρωση είμαστε στη διάθεσή σας.

 

Σχόλια are closed.