ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νάξος, 15-06-2023
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σε εφαρμογή αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και λόγω της αυξημένης τουριστικής κίνησης, από σήμερα Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023 η παραλιακή οδός Π. Πρωτοπαπαδάκη θα πεζοδρομείται κατά τις βραδινές ώρες και συνεπώς θα διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων, καθημερινά από τις 20:00 έως τις 5:00 το πρωί.
Ειδικότερα, τα μέτρα που θα εφαρμοστούν είναι τα εξής:
 Διακοπή κυκλοφορίας τροχοφόρων (οχημάτων και δικύκλων) και απαγόρευση στάσης – στάθμευσης στο τμήμα της παραλιακής οδού Π. Πρωτοπαπαδάκη, από την Alpha Bank έως την είσοδο της μικρής προβλήτας
 Μονοδρόμηση τμήματος της οδού Παπαβασιλείου από τη συμβολή με την οδό Π. Πρωτοπαπαδάκη έως την οδό Ρήγα Φεραίου, με κατεύθυνση προς το 1ο Γυμνάσιο
 Διακοπή κυκλοφορίας τροχοφόρων (οχημάτων και δικύκλων) και απαγόρευση στάσης – στάθμευση στο τμήμα της οδού Αρ. Πρωτοπαπαδάκη από Πλατεία Πέτρου Ευριπαίου – Πρωτοδικείου έως Σ. Παπαβασιλείου.
Παρακαλούνται τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες του νησιού για τη χρήση των περιφερειακών Δημοτικών Χώρων Στάθμευσης και την αποφυγή, κατά το δυνατόν, της άσκοπης χρήσης των οχημάτων εντός της πόλης.

Σχόλια are closed.