ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Ταχ. Διεύθυνση: Χώρα Νάξου
Ημερομηνία : 14/12/2020
Ταχ. Κώδικας : 84300
Πληροφορίες : Βασιλάκης Μάρκος
Τηλέφωνο : 2285360119

ΠΡΟΣ:
1. Αστυνομικό Τμήμα Νάξου
2. Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Νάξου
3. ΚΤΕΛ Νάξου
4. Ταξί Νάξου
5. Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος
6. Σύλλογος Ξενοδόχων Νάξου
7. Σύλλογος Ενοικιαζομένων Δωματίων Νάξου
8. Μ.Μ.Ε. Ενταύθα

Θέμα: Κατασκευή συνδέσεων εσωτερικού δικτύου αποχέτευσης και επέκταση τμημάτων παραλιακών οικισμών

Στα πλαίσια κατασκευής του έργου του θέματος, απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας από τη θέση «Δημοτικό Parking Αγίας Άννας έως την διασταύρωση με κεντρικό δρόμο Αγίας Άννας-Αγίου Αρσενίου, προκειμένου να ολοκληρωθεί τμήμα του έργου.
Οι βασικές εργασίες εκσκαφών και κατασκευής των συνδέσεων του δικτύου στο τμήμα αυτό λόγω προβλημάτων που προέκυψαν (δυσμενείς καιρικές συνθήκες με έντονες βροχοπτώσεις, κλπ), θα συνεχιστούν από την Τρίτη 15/12/2020 έως και την Παρασκευή 18/12/2020, οπότε και θα διακοπεί η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω διακοπής κυκλοφορίας, η πρόσβαση από και προς την Αγία Άννα θα γίνεται περιφερειακά, μέσω του δρόμου αεροδρομίου-Αγία Άννα–Βαγιά.
Για την ασφαλή και ομαλή κυκλοφορία, ο ανάδοχος στον οποίο κοινοποιείται το παρόν, καλείται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης, ώστε αφενός να ενημερώνονται έγκαιρα οι οδηγοί για το κλείσιμο του δρόμου και τις εναλλακτικές διαδρομές και κυρίως να μειωθούν στο ελάχιστο οι κίνδυνοι ατυχήματος.
Παρακαλούμε για την ενημέρωση, την ανοχή και τη συμβολή όλων στην ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας στις παραπάνω οδούς που εφαρμόζονται οι νέες ρυθμίσεις.

Ο Δήμαρχος

Comments are closed.