ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                              Νάξος, 24/ 01 /2019

 

ΘΕΜΑ: ΕΘΕΛΟΝΤΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων αναζητά πτυχιούχο φαρμακοποιό, για να εξυπηρετήσει προσωρινά και σε εθελοντική βάση τους ωφελούμενους, τουλάχιστον μία με δύο φορές την εβδομάδα και μέχρι την πρόσληψη του νέου φαρμακοποιού.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο είναι μία κοινωνική δομή του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που έχει ως σκοπό τη δωρεάν πρωτοβάθμια φαρμακευτική περίθαλψη των μονίμων κατοίκων του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που βρίσκονται σε κατάσταση ένδειας, καθώς και πολιτών που ανήκουν σε ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες που διαβιούν στα όρια της φτώχειας.

Το Κοινωνικό Φαρμακείο παρέχει, στα ωφελούμενα άτομα, δωρεάν φάρμακα, υγειονομικό υλικό (π.χ. οινόπνευμα, βαμβάκι, γάζες, σύριγγες, πάνες) και παραφαρμακευτικά προϊόντα (π.χ. βιταμίνες, βρεφικά γάλατα), τα οποία εξασφαλίζει μέσω συγκεκριμένων συνεργασιών με φαρμακοβιομηχανίες και τοπικούς φαρμακευτικούς συλλόγους, καθώς και τη συμμετοχή και κινητοποίηση συλλογικών φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα. Κουτελιέρη Νικολέτα στο τηλ. 22850-25643, e-mail:kf@naxos.gov.gr.

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 7:00-15:00.

 

 

Comments are closed.