«Σύμφωνα με τον μύθο, όποιος επισκέπτεται το πιο πράσινο και εύφορο νησί των Κυκλάδων ερωτεύεται είτε το ταίρι της ζωής του είτε τον εαυτό του είτε τον ίδιο τον προορισμό. Γιατί η Νάξος είναι σχεδόν μαγική!» Με τα λόγια αυτά ξεκινάει το εντυπωσιακό οκτασέλιδο αφιέρωμα του HAAT, του κορυφαίου περιοδικού για γάμους στη Φινλανδία. https://twitter.com/NaxosIslands/status/1524259098568667137
Πρόκειται για το πρώτο κάλεσμα που κάνει το δημοφιλές μέσο σε χιλιάδες ζευγάρια για να προτιμήσουν την Ελλάδα και πιο ειδικά τη Νάξο για μήνα του μέλιτος ή για ανανέωση της σχέσης τους, στη μετά-Covid εποχή και μετά τη χαλάρωση των ταξιδιωτικών περιορισμών. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο, οι συνήθειες και οι τάσεις στα γαμήλια ταξίδια αλλάζουν και η Νάξος μετουσιώνει το νέο πρότυπο προορισμού για νιόπαντρα ζευγάρια που δεν επιζητούν την απρόσωπη πολυτέλεια αλλά την αυθεντικότητα, τη φιλοξενία, την τοπική κουλτούρα, τη γαστρονομία, την ιστορία και γενικότερα αναζητούν έναν τόπο γεμάτο εμπειρίες και δραστηριότητες. Το οκτασέλιδο αφιέρωμα που «ταξιδεύει» μέσα από όμορφες εικόνες το αφοσιωμένο αναγνωστικό κοινό του περιοδικού είναι αποτέλεσμα προγραμματισμένης δημοσιογραφικής αποστολής και ειδικής φωτογράφισης που συνδιοργάνωσαν το Γραφείο ΕΟΤ Σκανδιναβίας και ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
«Οι διεθνείς εξελίξεις των τελευταίων ετών σε επίπεδο υγείας και ενέργειας προκαλούν ριζικές αλλαγές και στις ταξιδιωτικές τάσεις. Εξελίσσουμε το αφήγημα μας ώστε να ανταποκριθούμε στις νέες ανάγκες σύμφωνα με τα πολλά ταξιδιωτικά πρόσωπα που διαθέτουν η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες», τονίζει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Βαγγέλης Κατσαράς. Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ευχαριστεί θερμά την Ένωση Ξενοδόχων Νάξου, το Σωματείο Μαζικής Εστίασης Νάξου & Μικρών Κυκλάδων καθώς και τους μεμονωμένους επαγγελματίες και μέλη της Επιτροπής Τουρισμού για την πολύτιμη συνεισφορά τους στη φιλοξενία της συγκεκριμένης δημοσιογραφικής αποστολής που προηγήθηκε.

Σχόλια are closed.