ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Υπεύθυνος: Μανόλης Λυκουρόπουλος
E-mail: pressnaxoy@gmail.com
Νάξος, 22/6/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Δήμου Αμαρουσίου, Μιχάλη Χρηστάκη

Τον Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλη Μαργαρίτη επισκέφθηκε χθες Παρασκευή, 21 Ιουνίου, ο Μιχαήλ Χρηστάκης, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αμαρουσίου και Πρόεδρος  της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
     Η επίσκεψη του κ. Χρηστάκη πραγματοποιήθηκε μετά από πρόσκληση του Μανόλη Μαργαρίτη, προκειμένου ο Πρόεδρος της Ένωσης Γενικών Γραμματέων να ενημερώσει τόσο τους υπαλλήλους αλλά και τους αιρετούς για θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και της καλύτερης και πιο εύρυθμης λειτουργίας τους Δήμου. Σε μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συζήτηση, ο Δήμαρχος ανέπτυξε τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, ενώ από τη συνάντηση δεν έλειψαν και τα γενικότερα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, που αποσκοπούν στην καλύτερη οργάνωση της διοίκησης. 
     Το Σάββατο, ο Γενικός Γραμματέας συναντήθηκε στο Δημαρχείο με αιρετούς του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, δημοτικούς συμβούλους, προέδρους Τοπικών Συμβουλίων και Νομικών Προσώπων, με τους οποίους συνομίλησε, απάντησε στα ερωτήματά τους και τους ενημέρωσε σχετικά με τις επικείμενες εξελίξεις στην αυτοδιοίκηση.

Σχόλια are closed.