Επαναλειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Σας γνωστοποιούμε την επαναλειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας, με σκοπό την ενίσχυση των οικονομικά και κοινωνικά ευάλωτων ομάδων.
Το Κοινωνικό Φαρμακείο αποτελεί μία ανοικτή δομή πρόνοιας, με βασικό σκοπό τη διευκόλυνση της πρόσβασης ευάλωτων συμπολιτών μας στη φαρμακευτική τους θεραπεία. Τα είδη που παρέχονται στους ωφελούμενους συμπολίτες μας εξασφαλίζονται από δωρεές και χορηγίες. Συνεπώς, η ομαλή λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου στηρίζεται, κατά κύριο λόγο, στην εθελοντική συνεισφορά όλων μας.
Για τον λόγο αυτό, σας καλούμε να συνδράμετε στη συγκέντρωση φαρμάκων, παραφαρμάκων και υγειονομικού υλικού κάθε είδους, τα οποία δεν χρειάζεστε και δεν έχουν λήξει.
Οι δωρεές θα γίνονται δεκτές στη δομή μας επί της περιφερειακής οδού Χώρας – Εγγαρών (έναντι Εργατικών Κατοικιών), τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 7:00 έως 15:00.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη φαρμακοποιό του Κοινωνικού Φαρμακείου, κα Χωριανοπούλου Κυριακή και την Κοινωνική Λειτουργό, κα Μανωλά Αικατερίνη, στο τηλ: 22850-25643 και στο email: kf@naxos.gov.gr.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

Βασίλης Φλεριανός

Σχόλια are closed.