ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΥΚΛΑΔΙΚΗ
Κύριε Διευθυντά,

Θα ήθελα να σας εκφράσω την έκπληξη μου και συνάμα την απορία μου για τον παραπλανητικό τίτλο της συνέντευξής μου που δόθηκε στον δημοσιογράφο σας κ. Γιάννη Βλαχάκη και δημοσιεύεται στο φύλλο 2309 της εφημερίδας σας της Παρασκευής 6 Αυγούστου 2010.
Η προσπάθεια εμπλοκής του οικογενειακού μου περιβάλλοντος στις πολιτικές εξελίξεις γύρω από τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές εκτός από ανοίκεια είναι και παντελώς ανακόλουθη με τα λεγόμενά μου στον δημοσιογράφο σας. Με αφορμή την λήψη της επίσημης στήριξης του ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο δημοσιογράφος σας με ρώτησε για τις κινήσεις απέναντι στην υποψηφιότητά μας από «προβεβλημένα» τοπικά στελέχη που είναι ενταγμένα στην οικογένεια του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Η αναφορά μου με τον όρο «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» αναφέρεται και μόνο στην «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» του κυβερνώντος κόμματος στη Νάξο και καμία σχέση δεν είχε με την φυσική μου οικογένεια όπως θα μπορούσε να αντιληφθεί κανείς από τον παραπλανητικό πρωτοσέλιδο τίτλο της εφημερίδας σας.
Θα σας παρακαλούσα όπως διορθώσετε τον παραπλανητικό πρωτοσέλιδο τίτλο σας και τον τίτλο της συνέντευξης στην σελίδα 8, και στο μέλλον να είστε πιο προσεκτικοί στην απομαγνητοφώνηση των προφορικά λεγομένων ώστε να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις καθώς ο δημοσιογράφος σας δεν δημοσίευσε αυτούσιες τις απαντήσεις αλλά κάνει αποσπασματικές αναφορές (που παρατηρούνται και σε άλλα σημεία του δημοσιεύματος σας). 

Με τιμή,

O Δήμαρχος Νάξου      
Νικόλαος Μαράκης

Σχόλια are closed.