ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Νάξος, 14-2-2024
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θεατρικά εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες

Ο Δήμος Νάξου και μικρών Κυκλάδων ξεκινάει τη δημιουργία Δημοτικού Εργαστηρίου Θεάτρου, για παιδιά και ενήλικες. Το Εργαστήρι απευθύνεται τόσο σε ερασιτέχνες με εμπειρία σε θεατρικές ομάδες αλλά και σε άτομα που ασχολούνται για πρώτη φορά, με στόχο να συμβάλλει στη θεωρητική κατάρτιση, την πρακτική άσκηση και την καλλιτεχνική έκφραση των συμμετεχόντων, προσφέροντας βασικές γνώσεις και υποκριτικά εργαλεία για όποιον αγαπά το Θέατρο.
Η εκπαίδευση περιλαμβάνει μαθήματα υποκριτικής, ορθοφωνίας,, αυτοσχεδιασμών και θεατρικών ασκήσεων για τον τρόπο που «χτίζεται» ένας ρόλος. Τα μαθήματα θα παραδίδονται από τον έμπειρο επαγγελματία σκηνοθέτη Θανάση Αντωνίου, ο οποίος είναι τακτικό μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών, έχοντας σκηνοθετήσει πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές αλλά και μεγάλου μήκους ταινίες.
Ανάλογα με τις συμμετοχές, θα δημιουργηθούν δύο τμήματα, παιδιών και ενηλίκων, με δωρεάν συμμετοχή. Για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας έως 23/2/2024 στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/R2Egypmt4oqSeDUq7
Η πρώτη συνάντηση γνωριμίας θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση της χρονικής περιόδου των εγγραφών. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον κ. Αντωνίου στο τηλέφωνο 6985851083.

 

Σχόλια are closed.