Μέχρι την 1η Απριλίου παρατείνονται οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες είναι σε ισχύ εξαιτίας των εργασιών αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης στη Χώρα Νάξου για την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.
Ειδικότερα, η πρόσβαση προς και από το λιμάνι θα πραγματοποιείται αποκλειστικά από την οδό Παπαβασιλείου και την παραλιακή οδό (Πρωτοπαπαδάκη), η οποία τις επόμενες ημέρες, όσο διαρκέσουν οι εργασίες, θα είναι αμφίδρομης κατεύθυνσης, καθώς θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου και πιο συγκεκριμένα από τη στροφή Δελλαρόκα έως το Θεατρικό Μουσείο Ι. Καμπανέλλη, στην περιοχή της Γρόττας.
Αναλυτικότερα, οι έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν από την Πέμπτη 10 Μαρτίου είναι οι εξής:
Αμφιδρόμηση της παραλιακής οδού (για την είσοδο και έξοδο των οχημάτων στο λιμάνι) με ταυτόχρονα απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων
Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου, από το Μουσείο Ι. Καμπανέλλη έως τη στροφή Δελλαρόκα
Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επί της οδού Παπαβασιλείου
Παράταση της διακοπής κυκλοφορίας σε τμήμα της οδού Κοντολέοντος, σε όλο το μήκος της ευθείας στο ύψος του ΟΑΕΔ (από το κατάστημα Χαρτικών Κάρλοβιτς έως τη συμβολή με την οδό Μ. Μαργαρίτη)
Αμφιδρόμηση της Οδού Κοντολέοντος από το σημείο των εργασιών (από το Super Market «SYNKA»-πρώην Βιδάλη έως το κατάστημα χαρτικών Κάρλοβιτς)
Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης επί της οδού Κοντολέοντος
Η διέλευση των οχημάτων στη Μ. Μαργαρίτη (Ποτάμι) θα γίνεται μέσω του Δημοτικού Χώρου Στάθμευσης
Παρακαλούμε για την ενημέρωση, την κατανόηση και τη συνδρομή όλων, για την ομαλή ολοκλήρωση των εργασιών και την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

Σχόλια are closed.