ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ Νάξος, 26/07/2022

Με επιτυχία η ολοκλήρωση του Naxos-Greece 3X3
Με τη συμμετοχή 180 αθλητών ηλικίας από 8 έως 50 ετών ολοκληρώθηκε το 1ο τουρνουά Naxos-Greece 3X3, που διεξήχθη για πρώτη φορά στη Νάξο, το τριήμερο 22-24/07, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων. Για τρεις ημέρες η κεντρική πλατεία στην παραλία μετατράπηκε σε αγωνιστικό χώρο του δημοφιλούς και πλέον Ολυμπιακού σπορ 3Χ3, κλέβοντας τα βλέμματα όλων.
Στο πλαίσιο του τουρνουά, ο Δήμος τίμησε με τη φανέλα των αγώνων τους χορηγούς και βράβευσε τον 20χρονο Σέρβο αθλητή του ΝΒΑ Αλεξέι Ποκουσέβσκι, τον Γενικό Διευθυντή της Olimpia Milano Χρήστο Σταυρόπουλο, καθώς και τον 23χρονο Έλληνα διεθνή καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Μωραΐτη. Επίσης, τιμήθηκαν ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Εσπέρου Καλλιθέας και επί σειρά ετών καθηγητής Αγγλικών στο Λύκειο Νάξου Ιωάννης Γιοσμάς, ο Ιωάννης Κελετζής για την εθελοντική προσφορά του στον αθλητισμό και οι ναξιώτες καλαθοσφαιριστές Μιχάλης Πολυτάρχου και Γιώργος Βάρσος.
Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων ευχαριστεί θερμά όσους εργάστηκαν για την άρτια διοργάνωση των αγώνων, τους χορηγούς που συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του τουρνουά, καθώς επίσης τους αθλητές που έλαβαν μέρος και τον κόσμο που παρακολούθησε από κοντά τους αγώνες. Η καθιέρωση αλλά και αναβάθμιση του τουρνουά, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ε.Ο.Κ. αποτελεί στόχο του Δήμου για την προώθηση του αθλητισμού στα νησιά μας.

Σχόλια are closed.