Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ιατρική δράση του Κέντρου Κοινότητας και Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Νάξος, 10/3/2020

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση ιατρικής παρέμβασης που συνδιοργάνωσαν οι Κοινωνικές Δομές του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Κέντρο Κοινότητας και Κοινωνικό Φαρμακείο, και το Ωτορινολαρυγγολογικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», με την υποστήριξη του Γενικού Νοσοκομείου- Κέντρου Υγείας Νάξου.

Εξετάστηκαν 112 πολίτες, εκ των οποίων 56 ήταν παιδιά. Στη δράση συμμετείχαν τρεις ιατροί ωτορινολαρυγγολόγοι από το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού», Αγροτική Ιατρός, νοσηλευτικό-υγειονομικό και τεχνικό προσωπικό του Γ.Ν.- Κ.Υ. Νάξου και του Π.Π.Ι. Φιλοτίου.
Ευχαριστούμε θερμά τους ιατρούς που μετέβησαν από την Αθήνα, τη Διοικήτρια και το προσωπικό του Γ.Ν.- Κ.Υ. Νάξου και την ακτοπλοϊκή εταιρία Blue Star Ferries για τη συνεργασία και τη βοήθεια που παρείχαν προκειμένου να διεξαχθεί η δράση.

 

 

 

Comments are closed.