ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΒΟΛΕΪ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ  

       Οι αγώνες της Β΄φάσης του Πρωταθλήματος Βόλεϊ Γυναικών της Ζ΄ Περιφέρειας έφεραν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανναξιακού θα αγωνίζεται πλέον στα τερέν της Α2 κατηγορίας.

     Μία σπουδαία πρόκριση για τα κορίτσια μας, μια σπουδαία επιτυχία για το Ναξιακό αθλητισμό!

     Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στις αθλήτριες, τον προπονητή και τη διοίκηση της ομάδας και, συνάμα, εκφράζω τη χαρά όλου του φίλαθλου κοινού της Νάξου. Συγχαρητήρια, επίσης, αξίζουν σε όλους όσοι συνέβαλαν σ' αυτήν την επιτυχημένη διοργάνωση από το Δήμο μας.

     Η διοίκηση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τον αθλητισμό και τη νεολαία.

Η ανάληψη της διοργάνωσης του τουρνουά βόλεϊ από το Δήμο μας αντικατοπτρίζει τη θέλησή μας για επιτυχία σε όλους τους τομείς.

Ο Δήμος μας δηλώνει «παρών» στα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και επιθυμεί στο εξής να θεωρείται υποψήφιος διοργανωτής ανάλογων αθλητικών δραστηριοτήτων. Παράλληλα, στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια των αθλητικών συλλόγων του Δήμου μας.

     Τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ δείχνουν το δρόμο της επιτυχίας.

Τις ευχαριστούμε ολόψυχα για το θέαμα, τη χαρά και τη συγκίνηση που μας χάρισαν και ευχόμαστε ακόμα καλύτερες διακρίσεις!

     Ο Πανναξιακός, με επιτυχίες σε όλα τα αθλήματα, δείχνει ότι με σοβαρή προσπάθεια, οργάνωση και πίστη για τη νίκη μπορεί να καταφέρει πολλά!

     Εύχομαι στις αθλήτριες υγεία, επιτυχίες και το «ευ αγωνίζεσθαι» να τις ακολουθεί σε όλη την προσωπική και την αθλητική τους πορεία. 

                                      Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων  

                                                  

                                                       Μανόλης Μαργαρίτης  

Σχόλια are closed.