Σημαντική συμφωνία με το «Nautical Channel» επέτυχε ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων η οποία εξασφαλίζει διεθνής προβολή του προορισμού στο ποιοτικό κοινό του έγκριτου δικτύου χωρίς επιβάρυνση. Προκειμένου να στηρίξει τη Νάξο και τον Ελληνικό Τουρισμό στο επίσημο τουριστικό άνοιγμα της Ελλάδας στο εξωτερικό, το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο συμφώνησε με τον Δήμο, με τη μεσολάβηση  της εταιρίας τουριστικών συμβούλων  του,  να μεταδώσουν ξανά τα δύο ημίωρα επεισόδια που είχαν γυριστεί στο νησί πριν 2 χρόνια για μία συνεχόμενη εβδομάδα, από το Σάββατο 6 Ιουνίου έως και το Σάββατο 13 Ιουνίου και συνολικά για 17 φορές!

Σημειώνεται πως το Nautical Channel μεταδίδεται σε 70 χώρες παγκοσμίως μέσα από πλατφόρμες και τηλεοπτικούς σταθμούς με 20 εκατομμύρια τηλεθεατές. Στην Ελλάδα το δίκτυο μεταδίδει το πλούσιο πρόγραμμα του μέσω του COSMOTE TV. Θεωρείται το αγαπημένο κανάλι του διεθνή ταξιδιώτη με ειδικά ενδιαφέροντα που αγαπάει τα θαλάσσια σπορ, τις καταδύσεις, την ιστιοπλοΐα, το yachting αλλά και τους ποιοτικούς προορισμούς.

Εξάλλου, πέραν των θαλάσσιων δραστηριοτήτων, τα δύο επεισόδια προσφέρουν ένα ωριαίο «ταξίδι» στις παραλίες, τις δραστηριότητες, την ιστορία, τις παραδόσεις και τη γαστρονομία του προορισμού! «Ενεργοποιούμε το δίκτυο των διεθνών συμμαχιών μας για να μεταδώσουμε το μήνυμα όσο πιο μακριά γίνεται! Η Νάξος και οι Μικρές Κυκλάδες αποτελούν την «πεμπτουσία» των ιδανικών, ασφαλών και αναζωογονητικών διακοπών για φέτος για κάθε τουρίστα που επιζητά την αληθινή ανανέωση. Ευχαριστούμε θερμά το Nautical Channel που στηρίζει με πράξεις την Ελλάδα και τα νησιά μας στην προσπάθεια αυτή», δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Βαγγέλης Κατσαράς.

Σχόλια are closed.