Περιοδικές, προσωρινές διακοπές υδροδότησης και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα οδού στην περιοχή Καστρακίου της Κοινότητας Σαγκρίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                       Νάξος, 7-6-2024
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Περιοδικές, προσωρινές διακοπές υδροδότησης και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε τμήμα οδού στην
περιοχή Καστρακίου της Κοινότητας Σαγκρίου

Στο πλαίσιο αντικατάσταση τμήματος παλαιού αγωγού ύδρευσης στην περιοχή Καστρακίου, θα απαιτηθούν περιοδικές, προσωρινές διακοπές της υδροδότησης, καθώς και η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στο τμήμα της οδού από τη διασταύρωση του κεντρικού ασφαλτοστρωμένου δρόμου Καστρακίου προς Αγία Παρασκευή (έναντι Irida luxury Apartments) έως τη Villa Leilani (επισυναπτόμενη φωτογραφία), στην περιοχή Καστρακίου της κοινότητας Σαγκρίου.
Οι βασικές εργασίες αντικατάστασης του δικτύου θα πραγματοποιηθούν έως την Παρασκευή 14-6-2024, οπότε και θα διακόπτεται περιοδικά και προσωρινά η υδροδότηση της εν λόγω περιοχής, καθώς και η κυκλοφορία στο ανωτέρω τμήμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής κυκλοφορίας, η πρόσβαση στο τμήμα αυτό εναλλακτικά μπορεί να γίνεται με ασφάλεια από τις παραπλήσιες οδούς.
Η Υπηρεσία Ύδρευσης θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για μείωση του χρόνου διακοπών της υδροδότησης και κυκλοφορίας. Παρακαλούμε για την ενημέρωση και την κατανόηση των κατοίκων της περιοχής, για την ομαλή ολοκλήρωση των αναγκαίων εργασιών.

Σχόλια are closed.