ΠΕΡΙΛΗΨΗ  ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ  ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ  ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

1. Ο Δήμος Νάξου, προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Πλακοστρώσεις – Τσιμεντοστρώσεις δρόμων Τ.Δ. Γαλήνης – Εγγαρών – Κινιδάρου – Μελάνων – Ποταμιάς Δήμου Νάξου 2010», με προϋπολογισμό 191.000,00 ΕΥΡΩ. Το έργο υπάγεται στην κατηγορία έργων οδοποιίας, με προϋπολογισμό 162.617,52 ΕΥΡΩ (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα).

2. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λ.π) από την έδρα της υπηρεσίας, Δημαρχιακό Μέγαρο Δήμου Νάξου, Χώρα Νάξου, μέχρι τις 07/10/2010. Η διακήρυξη του έργου έχει συνταχθεί κατά το εγκεκριμένο από τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ υπόδειγμα τύπου Β.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2285360104, FAX επικοινωνίας 2285023570, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία κα Παρτσινεβέλου Φιλοθέη.

3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 12/10/2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι «με επί μέρους ποσοστά έκπτωσης» του άρθρου 6 του Ν.3669/08.

4. Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί α) ημεδαποί διαγωνιζόμενοι, μεμονωμένοι ή σε κοινοπραξία, εγγεγραμμένοι στο Μ.Ε.ΕΠ. ή, κατά περίπτωση και στα νομαρχιακά μητρώα (εφόσον ο προϋπολογισμός του έργου το επιτρέπει), που καλύπτουν τις κατηγορίες και τάξεις του έργου, ήτοι τάξεις Α2 ή 1η  ή 2η, εφόσον αναφέρεται στη βεβαίωση εγγραφής ως νομός έδρας ή ως δεύτερος νομός, ο νομός Κυκλάδων στην κατηγορία Οδοποιίας, β) αλλοδαποί διαγωνιζόμενοι που αποδεικνύουν ότι κατά την τελευταία πενταετία, έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια (ποιοτικά και ποσοτικά) με το δημοπρατούμενο.

5. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 3.252,00 ΕΥΡΩ και ισχύ τουλάχιστον έξι μηνών και τριάντα ημερών, μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι έξι μήνες.

6. Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Δήμου Νάξου (Σ.Α.Τ.Α.) Προκαταβολή δε θα χορηγηθεί.

7. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από τη Δημαρχιακή Επιτροπή Δήμου Νάξου.

Συνημμένα Έγγραφα:

Διακήρυξη
ΕΣΥ
Τεχνική Έκθεση
Τιμολόγιο Μελέτης
Προϋπολογισμός Μελέτης


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

Σχόλια are closed.