ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                              Νάξος, 10/1/2018

Θέμα: Προμήθεια ηλεκτρονικών υπολογιστών για τις σχολικές μονάδες, συνολικού προϋπολογισμού 65.000 ευρώ

Με 95 ηλεκτρονικούς υπολογιστές ενισχύει ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, χάρη στη χρηστή οικονομική διαχείριση της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής  και έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την υποστήριξη της νεολαίας και της μαθητικής κοινότητας, οι Σχολικές Επιτροπές προμηθεύτηκαν 80 νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κυκλάδων προσέφερε 15 επιπλέον, οι οποίοι αναβαθμίστηκαν με δαπάνη του Δήμου.

Την κατανομή των υπολογιστών θα κάνουν τις επόμενες ημέρες τα μέλη των Σχολικών Επιτροπών, σύμφωνα με τις ανάγκες της σχολικής κοινότητας. Αξίζει να σημειωθεί ότι δύο φωτοτυπικά μηχανήματα τοποθετήθηκαν ήδη στο 2Ο  και 6Ο  Νηπιαγωγείο Νάξου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός για την προμήθεια των νέων και την αναβάθμιση των 15 παλαιότερων υπολογιστών ανήλθε στο ποσό των 65.000 ευρώ.

Σχόλια are closed.