ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

             ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

                                                                                            Νάξος, 29/8/2011

                                          ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

     Η επιτυχή πορεία των μαθητών των Λυκείων  του Δήμου μας στις Πανελλήνιες Εξετάσεις γέμισε τις καρδιές μας με χαρά και αισιοδοξία. Αντλούμε δύναμη από τα φωτισμένα πρόσωπα των παιδιών μας, που κατάφεραν να κάνουν ένα σημαντικό βήμα προς την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Αισιοδοξούμε για τους αυριανούς επιστήμονες που θα πλαισιώσουν τον τόπο μας.

     Εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των φετινών εξετάσεων και εύχομαι η νέα προοπτική, που ξεδιπλώνεται μπροστά τους, να αποτελέσει εφαλτήριο για μια λαμπρή σταδιοδρομία και για μια ζωή πεφωτισμένη από γνώση και προσφορά.

     Συγχαρητήρια αξίζουν, επίσης, στους γονείς και στους καθηγητές των αυριανών φοιτητών και σπουδαστών μας, οι οποίοι, με τη στήριξη και τη μετάδοση της γνώσης τους, κατέχουν μέρος της επιτυχούς πορείας.

     Εύχομαι η νέα πορεία, που προδιαγράφεται μπροστά στα παιδιά μας, να είναι διανθισμένη με ψυχικό και σωματικό σθένος, με θέληση και πείσμα για το μέλλον και με επιμονή και υπομονή για την εκπλήρωση όλων των στόχων τους.

     Καλές σπουδές!

                                                                 Ο Δήμαρχος

                                                   Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

                                                         Μανόλης Μαργαρίτης

Σχόλια are closed.