ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Υπεύθυνος: Μανόλης Λυκουρόπουλος
E-mail: pressnaxoy@gmail.com

Νάξος, 01/10/2013
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συνάντηση Λιμεναρχών στη Νάξο

Μετά από πρόσκληση του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Νάξο η καθιερωμένη ετήσια απολογιστική συνάντηση, που διοργανώνει η 6η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος. Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης, υποδέχθηκε την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στο Δημαρχείο τους  Λιμενάρχες της Περιφέρειας και εξήρε το έργο του Λιμεναρχείου Νάξου, το οποίο κατά τη θερινή περίοδο είναι επιφορτισμένο περισσότερων ευθυνών και δραστηριοτήτων.

Από την πλευρά του, ο Επιθεωρητής Νοτίου και Βορείου Αιγαίου, Ναύαρχος Αθανάσιος Χονδρονάσιος, τόνισε την ανάγκη συνεργασίας του Λιμενικού Σώματος με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για την καλύτερη αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων και απένειμε τιμητικές πλακέτες στο Δήμαρχο Μανόλη Μαργαρίτη και στον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Λιανό.

Επίσης, παρόντες στη συνάντηση ήταν και ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Αιγαίου, αρχιπλοίαρχος Γεώργιος Αποστολής, ο Υποδιοικητής της Περιφέρειας, πλοίαρχος Νικόλαος Σκευοφύλακας, ο Λιμενάρχης Νάξου Αλέξης Αποστολόπουλος, ο Λιμενάρχης Θήρας Εμμανουήλ Βασαλάκης και Λιμενάρχες από τα νησιά των Κυκλάδων, την Ικαρία και τη Σάμο.

Comments are closed.