ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Γραφείο Τύπου                                                                                                                 Νάξος, 19/09/2017

 

  

  

Θέμα: Συνάντηση με εκπροσώπους του MEDASSET και του Ιδρύματος Α.Κ. Λασκαρίδη

 

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης δέχθηκε την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στο γραφείο του τους εκπροσώπους της Οργάνωσης για την προστασία του Θαλάσσιου Περιβάλλοντος «MEDASSET» και του Ιδρύματος Α. Κ. Λασκαρίδη. Η επίσκεψη στη Νάξο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του πιλοτικού προγράμματος sweartocare!4islands, το οποίο άνοιξε την αυλαία του στη Νάξο με τον εθελοντικό καθαρισμό της παραλίας της Γρόττας και θα συνεχιστεί με αντίστοιχους καθαρισμούς και ενημερωτικές ομιλίες έως 23 Σεπτεμβρίου 2017, στα νησιά Σίκινο, Φολέγανδρο, Κίμωλο και Σέριφο.

Κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής επίσκεψης, τα μέλη των δύο φορέων ενημέρωσαν τον Δήμαρχο για τη δράση τους και τους σκοπούς της οργάνωσης. Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για την εθελοντική δράση και τις πρωτοβουλίες που αναπτύσσουν ο Οργανισμός MEDASSET και το ίδρυμα Λασκαρίδη, τονίζοντας ότι είναι επιτακτική η περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση όλων και ότι ο Δήμος θα σταθεί αρωγός σε κάθε ανάλογη πρωτοβουλία στη Νάξο.

 

Σχόλια are closed.