ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Υπεύθυνος: Μανόλης Λυκουρόπουλος
E-mail: pressnaxoy@gmail.com
Νάξος, 7/9/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Συναντήσεις εργασίας του Δημάρχου στην Αθήνα

Διαδοχικές προγραμματισμένες συναντήσεις στην Αθήνα είχε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, Μανόλης Μαργαρίτης, την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου.

Αρχικά συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κ. Ασημάκη Παπαγεωργίου, προκειμένου να τεθούν υπόψη του Υφυπουργού θέματα που αφορούν στο σμυριδικό. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν οι Βουλευτές Κυκλάδων κ.κ. Παναγιώτης Ρήγας και Νίκος Συρμαλένιος, ο πρόεδρος του Σωματείου Σμυριδεργατών Κορώνου, κ. Δημόκριτος Σιδερής και μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων από τα δύο Σωματεία Σμυριδεργατών της Νάξου. Μάλιστα, οι παρευρισκόμενοι εστίασαν στο θέμα της ασφάλισης των σμυριδεργατών, στο οποίο ο Υφυπουργός έδειξε θετική ανταπόκριση.

Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τη Γενική Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Χριστιάννα Καλογήρου, για τρέχοντα θέματα του Δήμου και με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Γεώργιο Μέργο, με τον οποίο είχε εκτεταμένη συζήτηση για το φερόμενο ως χρέος του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.

 Ο Δήμαρχος θα ενημερώσει για τα αποτελέσματα των συναντήσεων του το Δημοτικό Συμβούλιο, κατά τη συνεδρίαση της προσεχούς Δευτέρας, 10 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια are closed.