ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
E-mail: pressnaxoy@gmail.com
Νάξος, 16/09/2014

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερωθήκαμε σχετικά με τα στοιχεία των αφίξεων της καλοκαιρινής περιόδου στη Νάξο, όπου σημειώνεται αύξηση των επισκεπτών της τάξεως 10,6% σε σχέση με το καλοκαίρι του 2013. Συγκεκριμένα, περίπου 240.000 άτομα επέλεξαν για τις διακοπές τους τα πέντε νησιά μας, γεγονός, που αποδεικνύει ότι η επικοινωνιακή διαχείριση του Δήμου μας, σε συνδυασμό με την ποιοτική παροχή υπηρεσιών των επαγγελματιών τουρισμού των νησιών μας έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ανάκαμψη του τουρισμού.

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης ευχαριστεί θερμά και συγχαίρει όλους τους επαγγελματίες των νησιών του Δήμου, οι οποίοι με τις σωστές τιμές και τις ποιοτικές παρεχόμενες υπηρεσίες δημιούργησαν σωστή εικόνα προς τους επισκέπτες και θετικό κλίμα στην τουριστική αγορά. Επίσης, ευχαριστεί τους δημότες, που με την ανοιχτή καρδιά και τη φιλοξενία τους δίνουν το έναυσμα στους επισκέπτες να επιλέξουν και πάλι ως προορισμό τους τα πέντε νησιά του Δήμου μας.

Η Δημοτική Αρχή, με τις υψηλού επιπέδου παρεχόμενες υπηρεσίες (την ευταξία, την ομαλή και αδιάκοπη υδροδότηση των τουριστικών περιοχών παρά τα περιορισμένα αποθέματα νερού, την καθαριότητα, την άνετη διέλευση πεζών και οχημάτων χάρη στη ρύθμιση του κυκλοφοριακού κ.α.) και συνεργαζόμενη με όλους του φορείς θα συνεχίσει να εργάζεται ακατάπαυστα για την περαιτέρω τουριστική προβολή των νησιών μας, προσδοκώντας και εξασφαλίζοντας καλύτερα αποτελέσματα την επόμενη περίοδο.

Σχόλια are closed.