ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                           Νάξος, 22/05/2016
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
Γραφείο Τύπου

Θέμα: Υπεγράφη η σύμβαση παραχώρησης του γηπέδου «Γιάγκος Γρατσίας» από το Σύλλογο Φιλωτιτών Νάξου στο Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α.

Ιδιαίτερη στιγμή για το Φιλώτι και τη νεολαία της κεντρικής και ορεινής Νάξου αποτελεί η παραχώρηση του γηπέδου «Γιάγκος Γρατσίας» από το Σύλλογο Φιλωτιτών στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α). Μετά από συζητήσεις και αγαστή συνεργασία των δύο πλευρών, υπεγράφη το Σάββατο 21 Μαΐου το συμφωνητικό παραχώρησης του γηπέδου για 25 χρόνια στο Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α., το οποίο θα αναλάβει την εξασφάλιση των απαιτούμενων αδειοδοτήσεων, της καταλληλότητας και τη συντήρηση του σταδίου. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών, το γήπεδο θα βρίσκεται στη διάθεση των δημοτών. Η αναβάθμιση και αξιοποίηση του χώρου προς όφελος της νεολαίας και των πολιτών αποτελεί αναγκαιότητα και υποχρέωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων.
Στη σεμνή τελετή για την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης επισήμανε τη σημασία της παραχώρησης του γηπέδου, τονίζοντας ότι η άδεια καταλληλότητας και λειτουργίας του θα συμβάλουν στην ισόρροπη ανάπτυξη του νησιού, εξασφαλίζοντας αθλητικές υποδομές για την άθληση της νεολαία της κεντρικής και ορεινής Νάξου.
Ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Γιάννης Τσολάκης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Φιλωτιτών για την εμπιστοσύνη τους, επισημαίνοντας ότι η υλοποίηση του οράματος για τη δημιουργία ενός πρότυπου αθλητικού κέντρου στην κεντρική Νάξο είναι πλέον προ των πυλών και δεσμεύθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα ο χώρος να παραδοθεί προς χρήση στα σωματεία και τη νεολαία.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Φιλωτιτών Αντώνης Τζιώτης τόνισε ότι οι Φιλωτίτες έχουν πάντα την ευγενή διάθεση να προσφέρουν στον τόπο τους, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τη στιγμή αυτή ως ημέρα γιορτής!
Στην τελετή υπογραφής της σύμβασης παραχώρησης του γηπέδου παρέστησαν επίσης ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Φιλωτίου Βασίλης Κρασσάς, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Βαγγέλης Παντελιάς, ο Αντιπρόεδρος του Νο.Π.Π.Α.Π.Π.Π.Α. Νίκος Σιδερής, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αντώνης Μανιός, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φιλωτιτών Βασίλης Γρατσίας η Γραμματέας Χάιδω Μουστάκη και τα μέλη Μαρίνα Κοττάκη, Βαγγελιώ Λιανοπούλου-Γρατσία, Μανόλης Μουστάκης, Στέφανος Νιάος, Γιάννης Μουστάκης, ο Πρόεδρος του Α.Μ.Σ. Φιλωτίου Στέφανος Τσάφος, και αρκετοί κάτοικοι του Φιλωτίου.

Σχόλια are closed.