Δωρεάν webinar για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Δ/ΝΣΗ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΙΚ/ΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

Τμήμα Τουρισμού

Γραφείο Τουριστικής ανάπτυξης

Πληρ.: Καλτσά Φωτεινή

Ταχ.Δ/νση : Χώρα Νάξου

84300 Νάξος

Τηλέφωνο.: 2285360138

Φαξ : 2285023570

 

Δωρεάν webinar για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κορωνοϊού από το Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Με σκοπό την υποστήριξη των τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προχωρά στη διοργάνωση ενός διαδικτυακού σεμιναρίου (webinar) με θέμα την επικοινωνιακή και εμπορική διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού στα ξενοδοχεία και τα τουριστικά καταλύματα. Εισηγητής του webinar που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 27 Απριλίου, είναι ο πολύπειρος επαγγελματίας του μάρκετινγκ Δρ. Δημήτρης Κούτουλας.

Ο τίτλος αυτού του δωρεάν σεμιναρίου είναι «Μάρκετινγκ ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού». Το webinar θα έχει διάρκεια 120 λεπτών και θα αναλυθεί η προτεινόμενη πολιτική μάρκετινγκ από πλευράς επιχειρήσεων φιλοξενίας για όσο διαρκεί η κρίση του κορωνοϊού αλλά και οι ενδεδειγμένες επικοινωνιακές και προωθητικές ενέργειες για αμέσως μετά το πέρας της κρίσης. Επίσης θα παρουσιαστούν οι εναλλακτικές επιλογές ως προς την πολιτική ακυρώσεων στα ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα.

«Σε αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία ο Δήμος οφείλει να βρει τρόπους έμπρακτης στήριξης των τουριστικών επιχειρήσεων που πλήττονται με σφοδρότητα από την πρωτόγνωρη κρίση του κορωνοϊού», τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Βαγγέλης Κατσαράς. «Με τη διοργάνωση του προσεχούς webinar δίνουμε τη δυνατότητα σε όσους συμπολίτες μας δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον τουρισμό να ενημερωθούν για τις πολύ χρήσιμες πρακτικές του μάρκετινγκ που μπορούν εύκολα να εφαρμόσουν στις επιχειρήσεις τους, ώστε να αμβλύνουν τις επιπτώσεις αυτής της κρίσης.»

Το webinar θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Δευτέρα, 27 Απριλίου, με ώρα έναρξης στις 18:00. Η ζωντανή μετάδοση του webinar θα γίνει στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://youtu.be/9VFOuhEW0js

Σε περίπτωση τεχνικού προβλήματος η σύνδεση μπορεί να γίνει εναλλακτικά και από την ακόλουθη διεύθυνση: https://www.youtube.com/channel/UCw4Zrm1L_GuHqP-kSlcpN-w/

Εισηγητής του σεμιναρίου είναι ο Δρ. Δημήτρης Κούτουλας, ειδικός του ξενοδοχειακού μάρκετινγκ και πανεπιστημιακός. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στη συμβουλευτική υποστήριξη ξενοδοχείων και άλλων επιχειρήσεων φιλοξενίας όπως λ.χ. μεγάλων ξενοδοχειακών ομίλων, οικογενειακών ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, boutique hotels, ξενοδοχείων πόλης κοκ. Συμβουλεύει και υποστηρίζει της επιχειρήσεις σε θέματα στρατηγικού σχεδιασμού, concept development, ανακαίνισης, μάρκετινγκ, branding, αύξησης πωλήσεων ανά τμήμα (F&B, spa κοκ.), οργανογράμματος και στελέχωσης, εκπαίδευσης προσωπικού, ποιοτικού ελέγχου, αναβάθμισης της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και χειρισμού των κριτικών στο TripAdvisor.

 

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής

Και Ανάπτυξης Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Ευάγγελος Κατσαράς

Σχόλια are closed.