ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                        Νάξος, 24/03/2023

ΘΕΜΑ: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΣΒΑΚ

Στο πλαίσιο εκπόνησης του Σχέδιου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας από τον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, την Τετάρτη 29 Μαρτίου, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση διαβούλευσης, στις 19:00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να συζητηθούν τα προτεινόμενα μέτρα και έργα του ΣΒΑΚ, τα οποία έχουν προκύψει από τις επεξεργασίες της Ομάδας Εργασίας, λαμβάνοντας υπόψη τα προηγούμενα στάδια της διαβούλευσης με φορείς του νησιού.
Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκαν επιτόπιες αυτοψίες στην περιοχή παρέμβασης καθώς και συναντήσεις με τους συλλογικούς φορείς, ώστε να συζητηθούν οι προβληματισμοί και οι προτάσεις σχετικά με τη βελτίωση των μετακινήσεων στην περιοχή της Χώρας. Επιπλέον, ολοκληρώθηκε η έρευνα για τις ανάγκες και τις συνήθειες μετακίνησης των κατοίκων της περιοχής μέσω δομημένων ερωτηματολογίων. Σε συνέχεια αυτών, διαμορφώθηκε σε συνεργασία με την Ομάδα Εργασίας και τους εμπλεκόμενους φορείς, το όραμα για τη Στρατηγική του Δήμου, οι προτεραιότητες και οι πολιτικές του σχεδίου πάνω στα οποίο θα θέλαμε τη γνώμη σας.
Στην εκδήλωση θα έχουμε την ευκαιρία να συζητήσουμε με την Ομάδα Εργασίας τα προτεινόμενα μέτρα του ΣΒΑΚ και να μοιραστούμε μαζί τους τις απόψεις και τις προτάσεις μας.

Ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο και πείτε μας τη γνώμη σας σχετικά με το όραμα και τη στρατηγική του Δήμου για το ΣΒΑΚ της περιοχής της Χώρας της Νάξου:
https://www.surveymonkey.com/r/LJZG7FT

Η συμμετοχή όλων μας είναι σημαντική!

 

Σχόλια are closed.