Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα αγροτικής οδού στην περιοχή Άη Λιά, Κοινότητας Δαμαριώνα

Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων 20/04/2023
Αριθμός Πρωτοκόλλου 6718/2023

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Νάξος,                                                                                                                                                                    19-04-2023
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΠΡΟΣ
Γραφείο Δημάρχου
Α.Τ. Νάξου
Κοινοποίηση
Δ. Ξενάκης & Συνεργάτες Ε.Ε
Κοινότητα Δαμαριώνα
Τηλέφωνο: 2285360101
E-mail: press@naxos.gov.gr

Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήμα αγροτικής οδού στην περιοχή Άη Λιά, Κοινότητας Δαμαριώνα
Στο πλαίσιο του έργου αντικατάστασης τμήματος παλαιού αγωγού μεταφοράς νερού στην περιοχή Άη Λια της Κοινότητας Δαμαριώνα και για την ταχύτερη και ασφαλή εκτέλεση των εργασιών απαιτείται η διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα της αγροτικής οδού από την Παρασκευή 21/4/2023 και για όσο διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες. Όπως φαίνεται στο παρακάτω απόσπασμα δορυφορικής απεικόνισης, η διέλευση των οχημάτων μπορεί να διεξάγεται από παρακαμπτήρια οδό, η οποία επιστρώθηκε για τον σκοπό αυτό.
Ο ανάδοχος στον οποίο κοινοποιείται το παρόν καλείται να λάβει ιδιαίτερη μέριμνα για τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων ασφάλειας και σήμανσης καθώς και για την επιτόπου παροχή οδηγιών στους διερχόμενους οδηγούς. Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Δαμαριώνα παρακαλείται να ενημερώσει κατά το δυνατό τους αγρότες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή και εξυπηρετούνται από την οδό, για τα παραπάνω αναφερόμενα.
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή ενημέρωση είμαστε στη διάθεσή σας.
Ο Δήμαρχος
Νάξου και Μικρών Κυκλάδων
Δημήτριος Λιανός

Σχόλια are closed.