ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                             
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ       
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ              
ΓΡΑΦΕΙΟ TYΠΟΥ
E-mail: pressnaxoy@gmail.com
Νάξος, 25-11-2014
 
Θέμα: Εγκαίνια Νηπιαγωγείου Χαλκείου
 
Το νέο κτίριο του Νηπιαγωγείου Χαλκείου εγκαινίασε την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων. Κατόπιν πρότασης του Δημάρχου Μανόλη Μαργαρίτη, αποτίνοντας ελάχιστο φόρο τιμής στη μνήμη του Νικολάου Εμμ. Βλησίδη, το Δημοτικό Σχολείο Χαλκείου φέρει πλέον το όνομά του.    

«Το νέο νηπιαγωγείο είναι ένα στολίδι για την ευρύτερη περιοχή της Τραγαίας και πλέον θα φέρει το όνομα του Νικολάου Εμμ. Βλησίδη, ο οποίος είχε αφιερώσει τη ζωή του στο χωριό του, στην εκπαίδευση και στην αυτοδιοίκηση» δήλωσε ο Μανόλης Μαργαρίτης στην τελετή εγκαινίων και προανήγγειλε ότι σύντομα θα είναι στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάσει ένα ακόμα καινούριο σχολικό κτίριο, το Σχολείο για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες, το επισκευασμένο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νάξου, καθώς  και τις νέες αίθουσες του 2ου Δημοτικού Σχολείου.

Στις άμεσες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι η εξεύρεση χώρου για την ανέγερση νέου σχολικού συγκροτήματος που θα καλύψει τις ανάγκες των μαθητών της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αντιμετωπίζοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο το χρόνιο στεγαστικό πρόβλημα της σχολικής κοινότητας.  

Σχόλια are closed.