ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ                                                                                                              Νάξος, 17/10/2017

 

 

 

Θέμα: Συνάντηση με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματα

 

Την  Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη  Γεννηματά υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων Μανόλης Μαργαρίτης στο Δημαρχείο, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου. Στην εθιμοτυπική συνάντηση παραβρέθηκαν ακόμα η π. βουλευτής Τόνια Αντωνίου, ο πολιτευτής Γιάννης Βλασερός, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης και Δημοτικός Σύμβουλος Νίκος Μαϊτός, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Λιανός και Νίκος Βαθρακοκοίλης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φώτης Μαυρομάτης, ο Πρόεδρος του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ Μιχάλης Μαρούλης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Χαλκείου Γιώργος Γαβαλάς.

Ο Μανόλης Μαργαρίτης καλωσόρισε την κα Γεννηματά στο Δήμο και ευχήθηκε καλή δύναμη και συνέχεια στο νέο της ξεκίνημα. Ακολούθησε εγκάρδια συζήτηση, όπου ο Δήμαρχος παρουσίασε τα κύρια χαρακτηριστικά του Δήμου μας και επισήμανε την ενασχόληση της κ. Γεννηματά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ορμώμενη από τα λεγόμενα του Δημάρχου, η κα Γεννηματά ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και  αναφέρθηκε στη σημασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρέτησε κατά το παρελθόν.

 

 

  

 

 

Σχόλια are closed.