ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΝΑΞΟΥ & ΜΙΚΡΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ                                                                               Νάξος, 24/8/2017

 

 

 

Μήνυμα Δημάρχου

Μια ακόμα φορά νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι ως Νάξιοι για τις επιτυχίες των μαθητών από τα πέντε νησιά του δήμου μας, που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πέτυχαν το στόχο τους να εισαχθούν στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας. Μία ακόμα γενιά ανερχόμενων επιστημόνων από τη Νάξο βρίσκεται προ των πυλών των ελληνικών πανεπιστημίων, αποτελώντας εγγύηση για το μέλλον του τόπου μας.

Ως Δήμαρχος Νάξου εκφράζω τα συγχαρητήριά μου στους εισαχθέντες στα ανώτερα και ανώτατα ιδρύματα, με την ευχή μιας καλής σταδιοδρομίας που θα οδηγήσει στην υλοποίηση των στόχων και των ονείρων τους. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς για την υπομονή και τη στήριξη των παιδιών στον δύσκολο αγώνα καθ΄ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, δίνοντας τον δικό τους αγώνα εν μέσω εξαιρετικά δύσκολων συγκυριών και συνθηκών. Για τους υποψηφίους που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, είμαι βέβαιος ότι και μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία, καθώς οι ευκαιρίες είναι συνεχείς αρκεί να αξιοποιηθούν.

Καλές σπουδές στους νέους φοιτητές και καλή σταδιοδρομία σε όλους, με τις θερμότερες ευχές για μια επιτυχημένη επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση.

 

Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων

Εμμανουήλ Ν. Μαργαρίτης

Σχόλια are closed.